Links News Contact Us City Hall Privacy Terms FAQ Add feedback Invite Friends Bookmark Send eCard tyBit Mail Partners
Home Messages Videos Music Photos Blogs Events Polls
September 27, 2017September 27, 2017 Add comment3 comments Uncategorized Uncategorized

Paulini viste sig at hans 40 millioner euro værd er ikke urealistisk høj, Han vandt også Fodboldtrøjer Dame Barcelona holdkammerater anerkendelse, Dennis - Suarez indrømmer ham.

 

I et interview, Suarez blev spurgt om Paulines forståelse, Han sagde, at begyndelsen af kritik af Pauline er uretfærdig: " Det er ikke rimeligt at blive kritiseret for Pauline, Især da Nemal forlod, Han var lige kommet til holdet. Jeg plejer at se spillet, Jeg har ikke set Super, Men i det brasilianske landshold kan vi se styrken i Paulo. Han er en meget stærk krop af en spiller, Bragte os forsvaret og hårdheden. Hans præstation på midtbanen er som et dyr. "

 

" Bare se fodbold vil kende ham, Fordi han er den absolutte vigtigste brasilianske hold, Nogle gange tjente også som kaptajn, Fordi Barcelona Paulini ikke er en middelmådig spiller. Jeg tror ikke, at de, der holder sine sorte mennesker kæmmet, Så længe de mennesker, der kender bolden, kender Fodboldtrøje Barcelona Paulins magt. "

 

TagsTags:  
September 19, 2017September 19, 2017 Add comment0 comments Uncategorized Uncategorized

Ifølge rapporter, Tidligere Bayern-stjernen Stromts i et interview, Talte om holdets aktuelle situation. Han sagde Fodboldtrøjer Dame Bayern slog Mainz er normal, Derefter mod det store Paris Champions League-spil, Er teamet virkelig testet.

 

Stromts sagde: " Bayern 4-0 sejr over Mainz. Jeg tror i de seneste år, Denne sejr er en meget normal ting. Men jeg tror, Derefter mod det store Paris Champions League-spil, Bayern er den rigtige test. "

 

Bayern München for de nuværende interne spændinger, Stromts sagde: " I mit indtryk, Forholdet mellem spillerne er også godt, Men i øjnene af udenforstående, Fodboldtrøje Bayern München dette hold er ikke særlig harmonisk. "

 

 

TagsTags:  
September 11, 2017September 11, 2017 Add comment0 comments Uncategorized Uncategorized

5-0 er Valverde ledet Barcelona for at få den største score sejr, Efter kampen var han meget tilfreds med resultaterne af Barcelona-spillet, I ligaen før de tre runder i Fodboldtrøjer Dame Barcelona før Real Madrid 4 point, Han sagde, at han følte sig godt.

 

For flere nye hjælpepræmier, Sagde Balfade : "Jeg er meget tilfreds med Deng Bei Lais første udstilling, Paulinho er også. De vil gradvist tilpasse sig vores spil. Dumbai er den højeste i historien om Barcelona transfer fee spillere, Men han startede fra det meget hårde arbejde, Holdet er meget taknemmeligt for ham. "

 

Real Madrid to sejrrige, Tre sejre i Fodboldtrøje Barcelona har været ude af Real Madrid 4 point, Til denne Balfade sagde: " Barcelona er ikke en stor ledelse, Men Barcelona er i stand til at holde modstanderen føler sig meget god. Vi ved ikke, hvad der vil ske i fremtiden for Barcelona, Men vi vil fokusere på sejr. "

 

TagsTags:  
September 4, 2017September 4, 2017 Add comment0 comments Uncategorized Uncategorized

Juventus VD sa, " Jag tror att He Weide Si är den sista som undertecknades, Eftersom vi är mycket nöjda med Fotbollströjor Dam Juventus nuvarande uppställning, Så överföringsfönstret innan du stänger den här tiden, Juventus borde inte ha några stora signeringar ägde rum. "

 

Asamoah hoppas överföra, Men Marotta tycker att det här är osannolikt. " Vi har sagt, Om en spelare vill gå, Vi kommer att kämpa för att träffa honom. Tyvärr Denna gång omöjlig, Eftersom det andra erbjudandet erbjudandetiden är relativt sent, Vi har ingen chans att hitta en ersättare för honom. Jag tror att tills överföringsfönstret stängdes, Asamoah kommer att ägnas åt spelet, Som tidigare, Gå tillbaka till den utmärkta sig själv. "

 

" Spinazzola älskar fotboll, Han älskar Ströjor Juventus ungdomsakademi, Han växte upp härifrån, Han vill säkert ha Juventus jersey. Men nu är det omöjligt, Eftersom vi har ett avtal med Atlanta, Hans framtid i Juventus, Men vi visste att han var lite orolig. "

 

 

TagsTags:  
August 25, 2017August 25, 2017 Add comment2 comments Uncategorized Uncategorized

Manchester United embedsmand meddelte undertegnelsen af Ibrahimovic, Ibrahimovic i skaden igen efter at Manchester United-trøjen igen kører på et grønt felt. De to parter underskrev et års kontrakt, I 2017-2018 sæsonen, Fodboldtrøjer Dame Ibrahimovic vil bære Manchester United nr. 10 trøje.

 

Efter afslutningen af kontrakten Ibrahimovic accepterede Manchester United officielle radio interview: "Jeg kom tilbage til den opgave, der skulle begynde, før jeg startede. Jeg og klubbens hensigt er at fortsætte med at blive. Jeg kan ikke vente med at bruge til at vende tilbage til stadion, Jeg har brug for lidt tid til at sikre, at jeg er godt forberedt. Jeg forsøger at træne hver dag, At sikre, at den bedste stat at vende tilbage til stadion. "

 

Manchester United træner Mourinho for Ibrahimovic's fornyelse, Udgivet sit eget synspunkt: " Vi er glade for at Ibrahimovic vil genvinde, For han kan vende tilbage til Fodboldtrøje Manchester United, vi er meget velkomne. Han lavede et stort bidrag til Manchester United sidste sæson, Han fortjener vores tillid. Vi venter tålmodigt på ham igen. Jeg vil ikke tvivle på, at han igen vil blive et vigtigt medlem af Manchester United. "

 

TagsTags:  
August 18, 2017August 18, 2017 Add comment0 comments Uncategorized Uncategorized

Journalister gennemført interviews med Ibrahim, stillet under en knæskade og er ikke blevet fornyet Fodboldtrøje Manchester United i sommer, hvis du ønsker at komme tilbage til Manchester United, hvis du ønsker at bo i England og andre spørgsmål.

 

Ibrahim svarede: Ja, jeg er kommet tilbage! Jeg kom tilbage og sluttede sig til træning i, og nu er vendt tilbage til Carrington gennemføre øvelser og genoptræning, men ikke med et hold træning sammen, har heller ingen konkrete planer om at vende tilbage til stadion, bliver kun fokuseret på rehabilitering og praksis.

 

Ibrahimovic havde modtaget træning invitationer fra andre ligaer i Europa og USA professionelle liga hold, men han valgte at vende tilbage til Carrington, og hans familie er stadig i Fodboldtrøjer Dame Manchester livet, viser ham til Manchester, Manchester United har dybe følelser.

 

TagsTags:  
August 9, 2017August 9, 2017 Add comment2 comments Uncategorized Uncategorized

At se Neymar for at skifte til dyre PSG, Mange velhavende angrende, Bundesliga giganter Fodboldtrøje Bayern München er en af dem, Neymar år til 24 millioner euro mægler til at sælge Neymar, Bayern men blev afvist.

 

" Nerlinger fortalte mig, De elsker Neymar, Tilbageholdende med at bruge så mange penge kendte spillere. " Lackey, derefter stak nogle smertepunkter i Bayern, I løbet af årene, Bayern ønsker ikke at satse deres fremtid på unge spillere, der, Siden indførelsen af dyre ung Bayern er altid skuffende, For eksempel, for et år siden indførelsen af dyre Renato - Sanchez. Så altid savne Bayern stjerne embryoner.

 

Effenberg sagde: " Ville ikke blive overrasket af det næste årti Fodboldtrøjer Dame Bayern i Champions League uden en krone! Fordi PSG, Barcelona, Real Madrid, Andre Premier League hold er tilbøjelige til at vinde Champions League, Hvis Bayern ikke aktiverer PSG Neymar likvideret skader den slags mod, Så kløften mellem Bayern og andre hold bliver stadig større, Faktisk det nuværende hul har været stor. "

 

TagsTags:  
August 2, 2017August 2, 2017 Add comment3 comments Uncategorized Uncategorized

Med Barcelona-superstjerne er ved at flytte til større Paris, Denne sommer den mest tunge overførslen er nært forestående. Den analyserer grunde til at forlade holdet Fodboldtrøjer Dame Neymar, Efter deres opfattelse Modsætningen mellem Neymar og Barcelona i lang tid, Lad Barcelona forventedes at gøre.

 

Husk, at spil sidste sæson på Champions League 6-1 tilbageførsel af det? Faktisk Neymar ydeevne i det spil er perfekt, Faktisk Neymar Barca er i stand til at opnå en sådan vending af helten. Jeg havde ikke forventet, at Efter afslutningen af spillet, Uden undtagelse, er medierne rose Messi. Neymar også meget utilfreds med dette, Paris benyttede også lejligheden til mindre interne stormede.

 

på den anden side, Neymar forlader holdet, Hans far spillede også en afgørende rolle. Tidligere på året, Paris og Neymar far er aftalt, De er ude af skyhøj pris for at slutte sig til bonus, Også lod sin far i mindre svært at sige nej. Siden da Det åbnede en formelle forhandlinger transfer mellem Neymar og Fodboldtrøjer PSG, Efter bestemmelse af antallet af detaljer, Elsker Paris i den lille endelig.

 

TagsTags: fodboldtrøjer psg 
July 25, 2017July 25, 2017 Add comment0 comments Uncategorized Uncategorized

Ifølge rapporten, Hvorvidt Neymar denne sommer kommer til at blive, Fodboldtrøje Barcelona er ikke længere for ham en lønforhøjelse.

 

Neymar rygter om at forlade holdet fortsætter, Om sit ophold med holdet eller efterlade en besked, Det er også blevet gentagne gange vendt, Men ifølge rapporter, Uanset det endelige resultat, Barcelona Neymar lønstigning er ikke længere muligt.

 

Neymar kun for nylig afsluttet kontrakt med Barcelona, Stigningen løn vil ikke bruge en måde at holde Neymar. Neymar og Barcelona mødes hans far gik ikke så godt, Men Fodboldtrøjer Dame Neymar har ikke bekræftet noget, Vi har stadig brug for at vente på sin endelige afgørelse. Udover barca, Barcelona har også overtalt flere spillere Neymar at bo, Pique udtrykte også håb om, at Neymar vil forlade.

 

July 18, 2017July 18, 2017 Add comment3 comments Uncategorized Uncategorized

Sidste sæson, Bell savnede alle Real Madrid næsten matcher, Efter en pause, Fodboldtrøje Real Madrid nu er gået ind i forberedelserne til pre-season. Men Bell stødt hidtil uset pres, Bell selv en sund krop, Jeg er bange for der er ingen garanti for den vigtigste placering.

Bell fejrede sin 28th fødselsdag i USA, Selv hvis det øjeblik forbereder sig på sommerperioden, Bell ikke slappe af. Ifølge rapporter: Bell har følt tryk, Næste sæson kan ikke længere være den vigtigste kraft, Lad Bell urolig.

Hvis Muba Pei at slutte sig til Real Madrid, Sacrifice stadig kunne være Bell. Frankrigs nye Henry har den hastighed gennembrud, Næsten all-round første felt. Fodboldtrøjer Dame Bell Future Til de vigtigste placering, Skal blive imponeret af Zidane mål og assists, Nøglen er sin egen lille såret, Blev såret i ulykken, når forestillingen er en farve, Han afbrød den opadgående momentum.

 

Results per page:
1 2 3 >>
Description
xshufeel
Posts: 28
Comments: 25
Categories
Tags
4 billige (4)
3 real (3)
3 madrid (3)
3 barcelona (3)
2 dame (2)
2 arsenal (2)
2 juventus (2)
1 bayern (1)
1 mĂĽnchen (1)
1 psg (1)
1 holland (1)
1 paris (1)
1 chelsea (1)
1 ronaldo (1)
Copyright © 2017 tyBit, Inc.
Hosting provided by ait.com