Links News Contact Us City Hall Privacy Terms FAQ Add feedback Invite Friends Bookmark Send eCard tyBit Mail Partners
Home Messages Videos Music Photos Blogs Events Polls
April 26, 2017April 26, 2017 Add comment0 comments Uncategorized Uncategorized

fodboldtrøjer Barcelona i denne uge vil være hjemme til ansigt Osasuna på ugen, og nu scorer bunden af ​​Pamplona korps på Nou Camp er meget lille chance for at vinde. Og træner Jorge Vasily Popovich udtrykte Macy vanskeligt at forhindre, vi må stole på pistoler og håndjern i et interview.

 

"Jeg havde sagt før, at grænser for Messi skal medbringe pistoler og håndjern, Messi er nu verdens bedste spiller, har han bevist dette punkt. Sommetider Messi kunne ikke oplyse med handling og resultater, men ændre spillet kun 10 minutter, han er et geni, men Osasuna begrænset Macy plan.

 

Vil forstyrret på Nou Camp, Basil Berg Popovich sagde: "Vi er nødt til at kæmpe for resultater hovedet væk fra Nou Camp, spøg til side, ved vi, at de næste liga modstandere til ansigt, er trådt ind i en meget god stand kun for slutspurten til mesterskabet. de spillede godt, hver spiller har evnen til øjeblikkeligt at afgøre kampen. "

 

"De Bernabeu efter at have vundet ligaen mesterskabskampen fornyet håb, ikke kan acceptere resultaterne af drop points foran deres hjem fans. Billige fodboldtrøjer, Selvom Osasuna har en masse sårede, men vi vil ikke være let afvæbnet på Camp Nou, skrumpende forsvar er god Det resulterer. "

 

April 19, 2017April 19, 2017 Add comment0 comments Uncategorized Uncategorized

Sidste weekend, Bournemouth 0-4 i den væk nederlag Tottenham, andet end at fjerne resultaterne af konkurrencen, endnu værre er holdets vigtigste midtbanespiller Wilshere skade orlov, styrtede han og sårede Kane forekomme i spillet ende. Gennem de seneste testresultater viser, at truslen om små knogler i venstre ben der er et problem og vil gå glip af de resterende kampe af sæsonen.

Wilshire venstre ben på søndag til at acceptere røntgen-scanning, men ikke tegne et klart resultat. Tirsdag Wilshere igen accepterede en scanning, det er lært resultaterne viser hans venstre ben fibula fraktur opstået og kan fraktur igen. Næste vil være eksperter om situationen af ​​hans venstre ben diagnose. Selv om der ikke er nogen endelig konklusion, men Wilshere kan allerede bestemme glip af resten af ​​sæsonen, er ikke blevet indstillet til nedrykning Bournemouth er uden tvivl en dårlig nyhed.

For mens Wilshere er dette et kæmpe slag, skæbnen endnu engang gøre grin med ham. August 2015 en ulykke i uddannelse førte til hans venstre ben fibula fraktur, hvorefter han vil fade ud af Wenger taktik. Denne sæson blev han udlånt til Bournemouth, hvor han efterhånden genvundet staten, coach Eddie - ho også landsholdet, og han havde ikke posten lige. Men også medierne, at fordi Arsenal står over for en ryste-up, vil Wilshere tilbage næste sæson at blive den vigtigste kraft. Guardiola også for sin præstation i denne sæson af påskønnelse for mig. en kollision med Kane lod Men hans venstre ben fibula fraktur er muligt igen, når comeback vanskeligt at forudsige.

Efter nyheden, klar til at åbne kontrakt samtaler med Arsenal Wilshere denne uge, bevæbnede mænd med hans kontrakt udløber i sommeren næste år. Men denne skade vil forsinke Arsenal spillerens kontrakt med planen, spillerne Gunners kunne også kaste en skygge.

 

Description
xshufeel
Posts: 2
Comments: 0
Categories
Tags
Copyright © 2017 tyBit, Inc.
Hosting provided by ait.com