Links News Contact Us City Hall Privacy Terms FAQ Add feedback Invite Friends Bookmark Send eCard tyBit Mail Partners
Home Messages Videos Music Photos Blogs Events Polls
August 18, 2017August 18, 2017 Add comment0 comments Uncategorized Uncategorized

Journalister gennemført interviews med Ibrahim, stillet under en knæskade og er ikke blevet fornyet Fodboldtrøje Manchester United i sommer, hvis du ønsker at komme tilbage til Manchester United, hvis du ønsker at bo i England og andre spørgsmål.

 

Ibrahim svarede: Ja, jeg er kommet tilbage! Jeg kom tilbage og sluttede sig til træning i, og nu er vendt tilbage til Carrington gennemføre øvelser og genoptræning, men ikke med et hold træning sammen, har heller ingen konkrete planer om at vende tilbage til stadion, bliver kun fokuseret på rehabilitering og praksis.

 

Ibrahimovic havde modtaget træning invitationer fra andre ligaer i Europa og USA professionelle liga hold, men han valgte at vende tilbage til Carrington, og hans familie er stadig i Fodboldtrøjer Dame Manchester livet, viser ham til Manchester, Manchester United har dybe følelser.

 

TagsTags:  
August 9, 2017August 9, 2017 Add comment2 comments Uncategorized Uncategorized

At se Neymar for at skifte til dyre PSG, Mange velhavende angrende, Bundesliga giganter Fodboldtrøje Bayern München er en af dem, Neymar år til 24 millioner euro mægler til at sælge Neymar, Bayern men blev afvist.

 

" Nerlinger fortalte mig, De elsker Neymar, Tilbageholdende med at bruge så mange penge kendte spillere. " Lackey, derefter stak nogle smertepunkter i Bayern, I løbet af årene, Bayern ønsker ikke at satse deres fremtid på unge spillere, der, Siden indførelsen af dyre ung Bayern er altid skuffende, For eksempel, for et år siden indførelsen af dyre Renato - Sanchez. Så altid savne Bayern stjerne embryoner.

 

Effenberg sagde: " Ville ikke blive overrasket af det næste årti Fodboldtrøjer Dame Bayern i Champions League uden en krone! Fordi PSG, Barcelona, Real Madrid, Andre Premier League hold er tilbøjelige til at vinde Champions League, Hvis Bayern ikke aktiverer PSG Neymar likvideret skader den slags mod, Så kløften mellem Bayern og andre hold bliver stadig større, Faktisk det nuværende hul har været stor. "

 

TagsTags:  
August 2, 2017August 2, 2017 Add comment3 comments Uncategorized Uncategorized

Med Barcelona-superstjerne er ved at flytte til større Paris, Denne sommer den mest tunge overførslen er nært forestående. Den analyserer grunde til at forlade holdet Fodboldtrøjer Dame Neymar, Efter deres opfattelse Modsætningen mellem Neymar og Barcelona i lang tid, Lad Barcelona forventedes at gøre.

 

Husk, at spil sidste sæson på Champions League 6-1 tilbageførsel af det? Faktisk Neymar ydeevne i det spil er perfekt, Faktisk Neymar Barca er i stand til at opnå en sådan vending af helten. Jeg havde ikke forventet, at Efter afslutningen af spillet, Uden undtagelse, er medierne rose Messi. Neymar også meget utilfreds med dette, Paris benyttede også lejligheden til mindre interne stormede.

 

på den anden side, Neymar forlader holdet, Hans far spillede også en afgørende rolle. Tidligere på året, Paris og Neymar far er aftalt, De er ude af skyhøj pris for at slutte sig til bonus, Også lod sin far i mindre svært at sige nej. Siden da Det åbnede en formelle forhandlinger transfer mellem Neymar og Fodboldtrøjer PSG, Efter bestemmelse af antallet af detaljer, Elsker Paris i den lille endelig.

 

July 25, 2017July 25, 2017 Add comment0 comments Uncategorized Uncategorized

Ifølge rapporten, Hvorvidt Neymar denne sommer kommer til at blive, Fodboldtrøje Barcelona er ikke længere for ham en lønforhøjelse.

 

Neymar rygter om at forlade holdet fortsætter, Om sit ophold med holdet eller efterlade en besked, Det er også blevet gentagne gange vendt, Men ifølge rapporter, Uanset det endelige resultat, Barcelona Neymar lønstigning er ikke længere muligt.

 

Neymar kun for nylig afsluttet kontrakt med Barcelona, Stigningen løn vil ikke bruge en måde at holde Neymar. Neymar og Barcelona mødes hans far gik ikke så godt, Men Fodboldtrøjer Dame Neymar har ikke bekræftet noget, Vi har stadig brug for at vente på sin endelige afgørelse. Udover barca, Barcelona har også overtalt flere spillere Neymar at bo, Pique udtrykte også håb om, at Neymar vil forlade.

 

July 18, 2017July 18, 2017 Add comment3 comments Uncategorized Uncategorized

Sidste sæson, Bell savnede alle Real Madrid næsten matcher, Efter en pause, Fodboldtrøje Real Madrid nu er gået ind i forberedelserne til pre-season. Men Bell stødt hidtil uset pres, Bell selv en sund krop, Jeg er bange for der er ingen garanti for den vigtigste placering.

Bell fejrede sin 28th fødselsdag i USA, Selv hvis det øjeblik forbereder sig på sommerperioden, Bell ikke slappe af. Ifølge rapporter: Bell har følt tryk, Næste sæson kan ikke længere være den vigtigste kraft, Lad Bell urolig.

Hvis Muba Pei at slutte sig til Real Madrid, Sacrifice stadig kunne være Bell. Frankrigs nye Henry har den hastighed gennembrud, Næsten all-round første felt. Fodboldtrøjer Dame Bell Future Til de vigtigste placering, Skal blive imponeret af Zidane mål og assists, Nøglen er sin egen lille såret, Blev såret i ulykken, når forestillingen er en farve, Han afbrød den opadgående momentum.

 

July 12, 2017July 12, 2017 Add comment0 comments Uncategorized Uncategorized

Bayern München offentliggjorde på sin hjemmeside: Rodriguez Real Madrid til at slutte sig til Bayern udlånt i to år. og, Rodriguez 'kontrakt indeholder også en bestemmelse om buyout, Fodboldtrøje Bayern München kan vælge at købe ud Rodriguez.

Rodriguez er kendt for verden i 2014 VM i Brasilien, Selvom Colombia stoppe 8 stærke, Men Rodriguez scorede seks mål, VM Golden Boot. Senere samme sommer, Rodriguez landede Real Madrid, Iført en Real Madrid trøje nr 10.

Bayern Rummenigge sagde: " Vi er meget glade for at fuldføre denne overførsel, Fodboldtrøjer Dame Rodriguez underskrevet Ancelotti største ønske. Rodriguez er en alsidig spiller, Det er ikke kun en skytte, Men også en mester i at placere bolden. Der er ingen tvivl, Han vil yderligere øge den samlede styrke af Bayern. "

 

July 5, 2017July 5, 2017 Add comment0 comments Uncategorized Uncategorized

For nylig i et interview, Giroux var at forlade på egen hånd rygte, Han sagde, at de ville fortsætte med at bo i Arsenal, For hold til at vinde flere titler. Ifølge en anden rapport, Fodboldtrøjer Dame Arsenals Jens Lehmann vil vende tilbage til Arsenal, Han vil bære målmanden træner.

For nylig, Lacazette Arsenal vil gå over nyheden hele tiden, Og i teorien, Giroux ferieperiode kan stige. Men i et interview for nylig, den Giroux var klart, at han ikke ønskede at forlade Arsenal, Han længtes efter Arsenal at vinde flere titler.

" Jeg vandt titlen til Arsenal, Dette er vigtigt for mig, For mig endnu vigtigere, Folk tænker på mig som en loyal kriger, Jeg vil betale den fulde kraft af holdet. Jeg håber at bo på Fodboldtrøje Arsenal Jeg vil betale det bedste, Jeg glæder mig til Arsenal at vinde flere titler, Jeg betragter mig selv dedikation til Arsenal, Vi vil gøre mere stolt af sin familie. " Giroux sagde.

 

June 29, 2017June 29, 2017 Add comment0 comments Uncategorized Uncategorized

Chelsea i de seneste par år, Vi indsamlede en masse talent, Zuma er en af dem. Men i sidste sæson, The Fodboldtrøjer Dame Chelsea forsvarer potentiale meget få muligheder for at spille. Dette har også gjort ham til sommer, Forlader holdet faldt i rygterne. nu, Zuma videregives sin fremtid til at lave en afklaring.

Zuma sagde: " Jeg er glad for at høre der er rygter holdet ønsker mig, Det betyder, at der er mennesker, jeg ønsker, Men jeg vil ikke gå til disse hold. Mit mål er at bo på Chelsea, Næste sæson, Vi starter helt fra bunden, Og der er en masse spil at gå. Nu muligheden er der, Det afhænger Jeg forsøger at arbejde hårdt. "

I det forløbne sæson, Fodboldtrøje Chelsea forsvarer er det første alternativ Ake, Efterfulgt af Zuma. Som et resultat, Zuma får sjældent mulighed for at spille. Denne sommer, Fremragende ydeevne i Bundesligaen Christensen, Chelsea vil også være i slutningen af lejemålet afkast, Det gør konkurrencemæssige stilling Chelsea forsvareren vil være mere tragisk. dog Zuma frygtede ikke konkurrencen, Chelsea er klar til at fortsætte med at bo i kampen for muligheden for at spille.

 

June 23, 2017June 23, 2017 Add comment3 comments Uncategorized Uncategorized

Barcelona Suarez hjemby fest, Landsholdet i hans navn til et nyt stadion. Ved åbningsceremonien af stadion, Suarez med sin fodboldtrøjer dame og børn til at deltage, Tale, Vi talte om den følelsesmæssige sted, Suarez selv skjule sine tårer.

Hans barndom spille på dette sted, Suarez sagde: " Jeg føler både spændt og glad, I lang tid, Jeg har ingen chance for at komme tilbage her, Alle forstår, På grund af min travle tidsplan for at for fuld, Svært at finde tid. Jeg vil have mine børn til at komme her for at se, Jeg ser ud fra hvor, Kig på dette gør mig vokse som fodboldspiller sted. "

" Selvom 13-årige, 14-årige eller 18 år, Faktisk enhver tid, Vi vil opleve svære tider, Men for at lære at nyde livet, Og aldrig give op. Jeg siger, Fordi jeg oplevet en masse. For at være her for at have et stadion opkaldt efter mig, Jeg føler mig meget beæret, Jeg værdsætter virkelig landsholdet, Grateful Fodboldtrøje Barcelona. "Suarez sagde.

 

June 15, 2017June 15, 2017 Add comment0 comments Uncategorized Uncategorized

Barcelona har et tilbud Køb Paris Saint-Germain Wei Ladi, Billige Fodboldtrøjer Paris Saint-Germain, men ønsker ikke at give slip på kernen. I det afgørende øjeblik for overdragelsen, Ibiza ferie er Messi og Wei Ladi, Det er helt sikkert en af de vigtige emner, de taler om.

 

Efter sammenføjning Paris, Wei Ladi fremskridt er ikke indlysende, Ivrig efter at fortsætte med at forbedre. Så tidligt som i marts, Wei Ladi siger, at " Jeg er meget glad i Paris, Men hver spiller ønsker at Barcelona effekt. Barcelona er den bedste klub i verden, Og samarbejdet mellem Messi, Neymar og Iniesta meget forstående. "

 

Også i Ibiza ferie Messi og Wei Ladi, Vi mødtes på en natklub. faktisk Både netværket sendt et foto af en natklub i det samme, Men de to havde ikke et foto. Reporter derefter sagde, Wei Ladi arbejder med Pastore middag, Og efter at have set Messi kom også, Pastore anbefalede tre måltider sammen. Wei Ladi offentligt udtrykte håb om, at overgangen til Fodboldtrøjer Barcelona.

 

Dette er ikke første gang, Messi møde Wei Ladi op.

 

Results per page:
1 2 3 >>
Description
xshufeel
Posts: 23
Comments: 20
Categories
Tags
4 billige (4)
3 real (3)
3 madrid (3)
3 barcelona (3)
2 dame (2)
2 arsenal (2)
2 juventus (2)
1 bayern (1)
1 psg (1)
1 holland (1)
1 paris (1)
1 chelsea (1)
1 ronaldo (1)
Copyright © 2017 tyBit, Inc.
Hosting provided by ait.com