Links News Contact Us City Hall Privacy Terms FAQ Add feedback Invite Friends Bookmark Send eCard tyBit Mail Partners
Home Messages Videos Music Photos Blogs Events Polls
June 23, 2017June 23, 2017 Add comment3 comments Uncategorized Uncategorized

Barcelona Suarez hjemby fest, Landsholdet i hans navn til et nyt stadion. Ved åbningsceremonien af stadion, Suarez med sin fodboldtrøjer dame og børn til at deltage, Tale, Vi talte om den følelsesmæssige sted, Suarez selv skjule sine tårer.

Hans barndom spille på dette sted, Suarez sagde: " Jeg føler både spændt og glad, I lang tid, Jeg har ingen chance for at komme tilbage her, Alle forstår, På grund af min travle tidsplan for at for fuld, Svært at finde tid. Jeg vil have mine børn til at komme her for at se, Jeg ser ud fra hvor, Kig på dette gør mig vokse som fodboldspiller sted. "

" Selvom 13-årige, 14-årige eller 18 år, Faktisk enhver tid, Vi vil opleve svære tider, Men for at lære at nyde livet, Og aldrig give op. Jeg siger, Fordi jeg oplevet en masse. For at være her for at have et stadion opkaldt efter mig, Jeg føler mig meget beæret, Jeg værdsætter virkelig landsholdet, Grateful Fodboldtrøje Barcelona. "Suarez sagde.

 

June 15, 2017June 15, 2017 Add comment0 comments Uncategorized Uncategorized

Barcelona har et tilbud Køb Paris Saint-Germain Wei Ladi, Billige Fodboldtrøjer Paris Saint-Germain, men ønsker ikke at give slip på kernen. I det afgørende øjeblik for overdragelsen, Ibiza ferie er Messi og Wei Ladi, Det er helt sikkert en af de vigtige emner, de taler om.

 

Efter sammenføjning Paris, Wei Ladi fremskridt er ikke indlysende, Ivrig efter at fortsætte med at forbedre. Så tidligt som i marts, Wei Ladi siger, at " Jeg er meget glad i Paris, Men hver spiller ønsker at Barcelona effekt. Barcelona er den bedste klub i verden, Og samarbejdet mellem Messi, Neymar og Iniesta meget forstående. "

 

Også i Ibiza ferie Messi og Wei Ladi, Vi mødtes på en natklub. faktisk Både netværket sendt et foto af en natklub i det samme, Men de to havde ikke et foto. Reporter derefter sagde, Wei Ladi arbejder med Pastore middag, Og efter at have set Messi kom også, Pastore anbefalede tre måltider sammen. Wei Ladi offentligt udtrykte håb om, at overgangen til Fodboldtrøjer Barcelona.

 

Dette er ikke første gang, Messi møde Wei Ladi op.

 

June 15, 2017June 15, 2017 Add comment0 comments Uncategorized Uncategorized

Siden 2011-2014, Der er skatteunddragelse, Fodboldtrøjer Ronaldo er blevet sagsøgt anklager. Det forlyder, at, Ronaldo skat beløb sig til 14,7 millioner euro, Hvis dømt, Ronaldo vil stå syv års fængsel. Og med den portugisiske hold forbereder sig på Ronaldo, Ved afslutningen af uddannelsen, I lyset af medierne, For første gang til at reagere på problemet med skatteunddragelse, Ronaldo selv siger, en god samvittighed.

 

Efter træningen, Ronaldo blev fokus for mediernes linse, Da jeg boede i spabadet Ronaldo, Vender kameraet til at gøre en gestus til at lukke op. Ved slutningen af det portugisiske hold træning, Journalister spurgte til Ronaldo, Hvad synes du om anklagemyndigheden, Ronaldos Svaret er simpelt og kraftfuldt, " Jeg er en god samvittighed. " Journalister fortsatte med at sætte spørgsmålstegn ved Ronaldo, Uanset om han var uskyldig. Ronaldo svarede: " Jeg har altid været sådan en person. "

 

Og tidligere, Real Madrid sendte en solidaritet med Ronaldo, " Fodboldtrøjer Real Madrid Ronaldo fuld tillid, Jeg tror, han har opfyldt sine forpligtelser til at betale skat i overensstemmelse med loven. Siden han kom til Real Madrid i 2009, Ronaldo holdning har altid været frivillig skat. Ronaldo mener Real Madrid, Vil bevise sin uskyld i retssagen af sagen, den Vi håber, at de relevante afdelinger til at gribe ind så hurtigt som muligt, For at bevise sig selv uskyldig i Ronaldo. "

 

June 11, 2017June 11, 2017 Add comment3 comments Uncategorized Uncategorized

Buffon i et interview, Dette kan være hans sidste sæson, Fodboldtrøjer Juventus og Italien, Vi er nødt til at begynde at lede efter hans efterfølger.

Italien vil stå over Liechtenstein, Den italienske målmand igen gå i kamp, I et interview talte Buffon af hans fremtid: " Dette bør være det sidste år af min karriere, og Jeg ønsker at være hovedpersonen, Jeg ønsker at nyde spillet, Jeg vil lade folk se min indsats i år, Team ære er stadig min primære mål for dette år. "

Juventus efter sigende håber at underskrive Arsenals keeper Szczesny. I landsholdet, Ruma målmand Tanner, Han spillede i Italien vs Uruguay, Og efterhånden erstattet til Buffon, Italiensk målmand.

Fodboldtrøjer Buffon meget glad, Han sagde: " Jeg har været en rationel person Jeg var på udkig efter meningen med tingene. Meget glad for at slutte sig til Juventus søge Szczesny, Dona Ruma er også en god holdkammerat. For mig, Dette er en stor motivationsfaktor, Men jeg er nødt til at konkurrere om min position, Hvis jeg ikke ønsker at sparke, Jeg vil blive hjemme, Dona Ruma og Szczesny er alle gode spillere, Deres holdning er at stræbe efter. "

 

June 11, 2017June 11, 2017 Add comment0 comments Uncategorized Uncategorized

Sneijder 33-årige fødselsdag, Og han også fødselsdag i dag for at oprette en post. 131 gange optrædener, Beyond Edwin van der Sar, Han blev den Fodboldtrøjer Holland landshold historie den mest udjævnede spiller. Edwin van der Sar udseende rekord, Det blev oprettet i 2008, Han afsluttede de første 130 landshold optrædener.

Sneijder i det hollandske hold lavet en masse resultater, Siden 2003, Han spillede for det hollandske landshold, Han vandt VM i 2010 runner-up, 2014 VM tredjepladsen, Ved VM i 2010, Han vandt sølv Ball Award og kobber støvler Award, I 2010, Kan ikke deltage i VM er hans største beklagelse. Det år førte Inter Milan vandt mesterskabet, Og hjalp det hollandske hold vandt VM runner-up, Han var blevet betragtet som en Golden Globe, Men desværre fik han ikke få.

I dag hollandsk fodbold, Rusland at komme ind i VM udsigterne er ikke optimistisk. Ikke meget ung Sneijder og Robben Fodboldtrøjer, På dette kritiske tidspunkt, Men også stå op til at bære bjælken, De understøtter også den hollandske fodbold.

Selvom alderen stiger, Og ud af mainstream fodbold, Men Sneijder er hollandsk fodbold leder.

 

June 5, 2017June 5, 2017 Add comment0 comments Uncategorized Uncategorized

Det anses for at være et jævnt matchet spil, En typisk modsigelse krig, Fodboldtrøjer Real Madrid sejr. På lang sigt, I dag Real Madrid lineup så længe mindre justeringer, Vi kan stadig dominere Europa i flere år.

 

Real Madrid tre gange i fire år til at dominere Europa, Dette er blevet opnået i teamet historie kan siges at have været forfærdelig. Med andre ord, Først efter omstruktureringen af Champions League og Real Madrid kan i Champions League før omstruktureringen, Kan være i fire år, Tre gange vandt Champions League.

 

Real Madrid Hvor anmassende? Siden omstruktureringen af Champions League, 6 gange i finalen, 100% vindende procent, Pisk Juventus i 1998, I 2000 sejr over Valencia, I 2002 Lectra Leverkusen, To sejr over Atletico Madrid. I år, Real Madrid i Champions League-finalen, Sejr over Juventus. Real Madrid viste sig at være kongen af Champions League!

 

Fra et langsigtet perspektiv, Konkurrence lineup de næste 10 år, Billige fodboldtrøjer Real Madrid stadig meget luksuriøse, Theo, Marcelo, Vinicius underskrive Real Madrid, Muba Pei. Bruger meget lidt penge, Men køber er fremtiden.

 

June 5, 2017June 5, 2017 Add comment0 comments Uncategorized Uncategorized

Champions League-finalen, Real Madrid slog Juventus Fodboldtrøjer, Skabt et mirakel, For den store Real Madrid, "Daily Sport avis" påpegede, Barca har brug for at lære at Real Madrid.

 

Real Madrid har vundet Champions League og La Liga, Ronaldo vil modtage en Golden Globe, Dette er ingen tvivl om. Vi kan ikke narre os selv, Vi må indrømme: Real Madrid har oplevet en stor sæson, Mens Barcelona er, Det er en dårlig sæson. Hvorfor er en god klub ydeevne, En anden dårlige resultater, Vi skal være opmærksomme på dette, Nogle refleksion. Jeg tror, Alt dette for en grund: Det samlede niveau for forskellige teams og teamledelse.

 

Det er klart, Fodboldtrøjer Barcelona i planlægningen af næste sæson, Det skal også tages i betragtning i denne retning. Barca ikke overveje at indføre bænk spillere, For at blive introduceret direkte start den vigtigste, Bliv de vigtigste bænk spillere. De kan have konkurrencemæssige mestre.

 

Real Madrid er ikke stærkere end Barcelona, I denne sæson, Real Madrid har ikke slået Barcelona, Real Madrid lineup stærkere samlet. Der er tale om 70 sæson spil, Hvert hold skal have 20 gode spillere, Kun 12 mennesker er ikke nok. Det er her, Barca skal lære at Real Madrid. Det er ikke kun træneren, I virkeligheden er det mere et problem af ledelsen.

 

May 28, 2017May 28, 2017 Add comment3 comments Uncategorized Uncategorized

Efter at have vundet kongens Cup, Fodboldtrøjer Barcelona træner Enrique sagde: " Vi er meget glade for. Er tid til at holde pause. Spillet er meget vanskelig, Opslidende. Jeg har ikke fortrudt, Tværtimod. Jeg ville være meget glad. "


" Jeg fik støtte fra holdet, Lad dem spille et hundrede procent niveau. Jeg fik også at effekten af et hundrede procent, Jeg tror i den forbindelse, Ingen kan beskylde mig for. "


Enrique roste Messi: " Messi er en fremmed, Hvad enten i teknologi, Eller som en leder, Dette er sandt. Jeg var så heldig at få mulighed for at nyde det bedste af Messi. Der er ingen tvivl, Han er den første i verden. For at blive verdens første, For at være stærkere i alle aspekter af fodbold, Også skal du have en stærk krop. Han er fokuseret på vedligeholdelse af spillerne. Billige Fodboldtrøjer Barcelona kan nyde de lange Macy er fodbold, Det håber jeg. "


I en kommentar til sin fremtid, Enrique sagde: " Jeg ved ikke, hvad fremtiden vil gøre, Jeg er åben for alle muligheder, Han coachet andre sportsgrene. Jeg er meget konkurrencedygtig, Jeg tror, jeg kunne gøre godt. "

 

 

May 24, 2017May 24, 2017 Add comment0 comments Uncategorized Uncategorized

I en alder af spillerne, Zidane vandt den spanske titel til Real Madrid og andre hædersbevisninger, Efter at være blevet cheftræner for Billige Fodboldtrøjer Real Madrid, Zidane førte Real Madrid at vinde den spanske titel. For Zidane resultater, Real Madrid Florentino meget tilfredse, I et nyligt interview, Florentino sagde, Zidane er verdens bedste træner.

 

Florentino sagde: " Zidane er et symbol på vores hold, Tak ære du bringer til holdet. Han var engang verdens bedste spillere, Nu er han er verdens bedste træner. "

 

For La Liga titel, Florentino sagde: " Vi stræber efter at vinde mesterskabet. Spillere er blevet en del af en glorværdig historie, Og i dette team, der, De er prisværdig ånd.

 

Florentino Fodboldtrøjer Real Madrid vinder Champions League titel håb: " Dette hold har vist værdi, Vi håber, I 4. juni Holdet kan komme tilbage her igen for at fejre sejren. Jeg er også meget klar, Alle spillere vil gøre alt hvad de kunne for mesterskabet. "

 

May 22, 2017May 22, 2017 Add comment3 comments Uncategorized Uncategorized

Barcelona 4-2 Ewald, Men på grund af Real Madrid vinder, Så Barca stadig ikke kunne udrette mirakler, Real Madrid endelig vandt mesterskabet. I den post-match pressekonference, Barcelona træner Enrique repræsentation Real Madrid fortjente at vinde, Mens Barcelona ikke har vundet mesterskabet, Fordi udførelsen af en manglende kontinuitet.

 

For hans bidrag til Barcelona-træner, Enrique sagde: " Jeg er ligeglad om den tidligere problem, Jeg vil kun fokusere på de spillere og fans' reaktion. I tre år, At have vores stil, Jeg har været tæt se dem, Og overvejer muligheden for taktiske opdateringer. "

 

For Real Madrid at vinde mesterskabet, Enrique sagde: " Når det er klart, at han gjorde et dårligt stykke arbejde, Men vi kan heller ikke benægte modstanders indsats, De er værdig mester. "

 

TagsTags:  
Results per page:
1 2 >>
Description
xshufeel
Posts: 15
Comments: 12
Categories
Tags
4 billige (4)
2 real (2)
2 juventus (2)
2 barcelona (2)
2 madrid (2)
1 ronaldo (1)
1 dame (1)
1 holland (1)
1 arsenal (1)
1 paris (1)
1 chelsea (1)
Copyright © 2017 tyBit, Inc.
Hosting provided by ait.com